
WYSYŁKA GRATIS przy zamówieniu za min. 150zł
- Strefa klienta
- Koszyk (0)

-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Cukier trzcinowy
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-

-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Cukier trzcinowy
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-
-
Mąka Migdałowa 1 kg















Mąka migdałowa jest doskonałym źródłem jednonienasyconych oraz wielonienasyconych kwasów tłuszczowych. To także bogactwo błonnika i wielu cennych minerałów. Ponadto w migdałach znajdziemy pokaźne ilości antyoksydantów, które redukują stany zapalne w organizmie.
Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
Wysyłka w ciągu | 24 godziny |
Dostępność |
Duża dostępność
|
Waga | 1 kg |
Kod kreskowy | |
EAN | 5903999772017 |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Mąka MIGDAŁOWA 1 kg
Mąka migdałowa ma cenne właściwości i wartości odżywcze - jest źródłem jedno- i wielonienasyconych kwasów tłuszczowych oraz magnezu, żelaza i wapnia.
Wartości odżywcze w 100g:
Najważniejsze informacje:
- Waga: 1kg
- Rodzaj: Mąka Migdałowa
- Data przydatności i numer partii znajduje się na opakowaniu
- Przechowuj szczelnie zamknięte, w suchym i chłodnym miejscu
- Zdrowy dodatek do śniadania, obiadu i kolacji! Nie zapomnij o przekąsce :)
Zadbaj o doznania smakowe i swoje zdrowie!
Właściwości prozdrowotne mąki migdałowej powinny szczególnie docenić osoby z wysokim stężeniem cholesterolu we krwi, cukrzycą i wysokim ciśnieniem tętniczym krwi.
Ponadto mąka migdałowa znalazła zastosowanie w diecie bezglutenowej, wegetariańskiej, diecie paleo czy diecie o niskiej zawartości węglowodanów.
Do czego użyć mąki MIGDAŁOWEJ?
- wypieku ciast, ciasteczek, muffinów jak i pizzy
- jako dodatek do wypieku chleba
- zagęszczania zup i sosów
- do przygotowani placków ziemniaczanych, naleśników, racuchów
- jako dodatek do deserów, koktajl, owsianki i płatków śniadaniowych
- Nasze Bestsellery