
- Strefa klienta
- Koszyk (0)

-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-

-
Kategorie
- Anyż
- Bazylia
- Cebula prażona
- Cukier kokosowy
- Curry Indyjskie
- Cynamon
- Czarnuszka
- Czosnek
- Erytrytol
- Goździki
- Ksylitol
- Kurkuma
- Liście laurowe
- Lubczyk
- Majeranek
- Mieszanka przypraw
- Oregano
- Papryka mielona
- Pieprz
- Przyprawy do piernika i grzańca
- Shoarma mielona
- Soda oczyszczona
- Sól himalajska
- Witamina C
- Ziele angielskie
- Kardamon
- Nowości
- Blog/Przepisy
- Dostawa
- Płatności
- O nas
-
-
Zestaw do przygotowania ciasteczek jaglanych z czekoladą i żurawiną









Opinie |
brak ocen
(Dodaj)
|
||||||||||
Wysyłka w ciągu | 24 godziny | ||||||||||
Cena przesyłki |
12
|
||||||||||
Dostępność |
Duża dostępność
|
||||||||||
Waga | 1.5 kg |
Kod kreskowy | |
EAN |
- Opis
- Opinie i oceny (0)
- Zadaj pytanie
Zestaw do przygotowania ciasteczek jaglanych
z czekoladą i żurawiną
W skład wchodzi:
· Czekolada Belgijska Gorzka w dropsach 500 gram
· Żurawina suszona cała 500 gram
· Mąka jaglana 500 gram
Przepis na ciasteczka jaglane z czekoladą i żurawiną
Składniki:
· 150 gram masła
· 200 gram mąki jaglanej SUNME
· 1 jajko
· 100 gram miodu
· ½ łyżeczki proszku do pieczenia
· 100 gram Czekolady Belgijskiej Gorzkiej w dropsach SUNME
· 20 gram Żurawiny suszonej całej SUNME
Przygotowanie:
1. Masło ucieramy z miodem na puszystą masę.
2. Dodajemy jajko i ucieramy kolejne 5 minut.
3. Dodajemy mąkę jaglaną SUNME zmieszaną z proszkiem do pieczenia i dokładnie łączymy.
4. Dodajemy dropsy czekoladowe SUNME oraz Żurawinę suszoną SUNME i wszystko mieszamy.
Następnie piekarnik nagrzewamy do 160°C. Na blachę wyłożoną papierem do pieczenia układamy w sporych odstępach po łyżce ciasta, formujemy w miarę regularny kształt i lekko spłaszczamy. Pieczemy 16-18 minut partiami. Po wyłączeniu piekarnika po 5
minutach wyciągamy ciasteczka i przenosimy do całkowitego przestudzenia na kratkę.
Ciastka po upieczeniu będą bardzo delikatne przez kilka godzin. Najlepiej pozostawić ciasteczka na drugi dzień a skruszeją.
SMACZNEGO!
- Produkty podobne
- Polecamy
- Inni Klienci kupili również